Bonbons

Onze chocolade en bonbons word vervaardigd door bonbonatelier Martinez. Deze chocolatier maakt bonbons van de beste chocolade en de heerlijkste vullingen in allerlei smaken. Wij verpakken onze bonbons in mooie dozen versierd naar het seizoen. Ook verkopen wij truffels uit eigen bakkerij een lekkernij bestaande uit verse roomboter, slagroom met daaromheen een dikke laag pure chocolade afgewerkt met cacaopoeder. Verder verkopen wij allerlei chocolade producten zoals geboorte flikken herfstchocolade.

Bonbons
Bonbons
Hand gemaakt met de beste callebaut chocolade fairtrade natuurlijk. De bonbons is er in verschillende smaken hierbij worden de lekkerste likeuren, creme en noten pâtes voor gebruikt. Vraagt u erna in een van onze winkels.
Bonbondoosje
Bonbondoosje
Onze luxe bonbondoosjes worden in eigen bakkerij vervaardigd door onze winkeldames. Hand gemaakt met ieder seizoen zijn eigen creatie in verschillende maten met 250 gr en 500 gr doosjes.
Truffels
Truffels
Een heerlijke lekkernij gemaakt van slagroon, roomboter , poedersuiker en echte vanille, omhuld met een krokante laag pure chocolade.
Theeboeket
Theeboeket
In eigen huis gemaakt, een boeket van verschillende soorten thee en kandijsuiker. Een mooi geschenk voor een verjaardag of “zomaar” te geven.
Geboorte flikken
Geboorte flikken
Blauw en roze muisjes bestrooid op heerlijke romige melkchocolade flik, voor de viering van het mooiste wat je kan overkomen de geboorte van je kind.

© 2018 Copyright by Heiba Service. All rights reserved.