Sante brood en banketbakkerij

Bruidstaarten

Bekroon de mooiste dag van uw leven met de mooiste taart. Wij maken bruidstaarten op traditionele wijze. Met veel vakmanschap, de beste ingrediënten en natuurlijk uw eigen inbreng zijn wij in staat een onvergetelijke creatie te maken, zowel qua smaak als presentatie.

De bruidstaart

De traditionele bruidstaart is gevuld met een chipolatavulling (bitterkoekjes en amarettolikeur), getrempeerd met marasquinlikeur, afgedecoreerd met witte marsepein en roze rozen. Persoonlijke wensen zijn natuurlijk altijd in de taart te verwerken. De kleur van de bloemen kunnen wij aanpassen aan de kleur van uw trouwkleding of bruidsboeket en in plaats van witte marsepein kan de bruidstaart ook in een andere kleur marsepein vervaardigd worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de vulling van de bruidstaart. Zo kan er ook gekozen worden voor een vulling als aardbeienbavaroise, champagnecrème of Zwitserse room.

Bruidspetitfours

Het is mogelijk naast de bruidstaart kleine bruidspetitfours te bestellen. Deze petitfours zijn gevuld met chipolatavulling, afgewerkt met een klein roosje en crème.

Persoonlijke wensen

Wanneer u zelf speciale wensen heeft omtrent de smaak en opmaak van de taart nodigen wij u graag uit om uw persoonlijke wensen door te spreken.