Brood

Brood vers uit de oven, wist u dat de geur van vers brood als een van de lekkerste geur wordt ervaren? En dat is wat u kunt verwachten als u bij ons in de winkel komt geur van vers brood elke dag vers gebakken voor u.

Met onze bakkers die met veel vakmanschap en liefde voor het vak elke dag weer vroeg opstaan om de heerlijkste broodproducten voor u te maken. Van groot brood tot kadetten alles wordt elke dag vers gemaakt in onze eigen broodbakkerij waarmee wij een ruim assortiment hebben in onze winkels.

Waldcorn Een van onze broodtoppers is waldcorn een heerlijk meergranenbrood bereid met lijnzaad sesamzaad tarwevlokken en zonnepitten en volkorenmeel en een vleugje mout voor de pittige smaak!

Verder hebben wij natuurlijk nog veel meer brood op de plank kom gerust eens in onze winkel en laat u verassen door ons assortiment. (foto met meerdere broodsoorten )

Broodspecialiteiten: een goede brood en banketbakker heeft natuurlijk ook zijn specialiteiten.

Wij maken deze met veel liefde en vakmanschap naar origineel recept.Kwarkbol
Kwarkbol
Een fris broodje met een vleugje kwark en rozijnen.
Friese mik
Friese mik
Volgens eigen recept een krentenbrood met suikervulling met kaneel en spijs.
Krentenbrood
Krentenbrood
Roomboter krentenbrood ongevuld of gevuld met amandelspijs.
Rozijnbrood
Rozijnbrood
Roomboter rozijnenbrood met alleen rozijnen.
Suikerbrood
Suikerbrood
Klassieker uit Friesland roomboter suikerbrood met greinsuiker gevuld en een vleugje kaneel.
Duivekater
Duivekater
Van oorsprong een offerbrood word vaak gegeten met Pasen en Kerstmis maar bij ons het hele jaar door verkrijgbaar. Een brood gemaakt van roomboter, eieren, suiker en citroenschil met suiker, hierdoor krijgt de duivenkater zij speciale smaak en geur.
Grootbrood
Grootbrood
Van volkoren tot wit vele soorten verkrijgbaar elke dag weer vers bereid door onze broodbakkers. Ons grootbrood is e-nummervrij! Dus lekker gezond.

© 2018 Copyright by Heiba Service. All rights reserved.