Sante brood en banketbakkerij

Taarten

Onze heerlijke taarten worden met veel vakmanschap en liefde voor het bakkersvak gemaakt door onze banketbakkers. Gemaakt van de beste ingrediënten zoals het zoetste fruit, verse scharreleieren en verse roomboter. Hiermee creëren we de heerlijkste taarten. Op onze website treft u ons assortiment taarten aan. We maken op verzoek ook taarten op maat waarbij vele mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkels, bellen of e-mailen naar onze bakkerij.

Speciaal zijn ook onze kindertaarten we maken de taarten op met vrolijke chocolaatjes naam en leeftijd en verschillende versiering. Ook is het mogelijk om een fotoschild op de taart te maken, ook hierbij zijn vele mogelijkheden zoals eigen foto’s tekeningen enz. Voor meer informatie kunt u terecht in één van onze winkels.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en). Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist:- Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten.- Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen.- Snij taarten altijd met een nat, warm mes.